ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція вилучила права у співачки Лободи

Заслужена артистка України обурена появою фото документа в мережі.

Поліція вилучила права у співачки Лободи
Фото: https://www.facebook.com/autokiev.info

У ніч проти четверга патрульна поліція Києва вилучила водійське посвідчення у співачки Світлани Лободи.

Інформація про це і фото водійських прав з'явилися на сторінці спільноти "Київ Автомобільний" у Фейсбуці. Повідомляють, що Лободу затримали за статтею 126 Кодексу про адміністративні порушення - керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки.

У коментарі виданню MIGnews.com.ua представник співачки Катерина Хотєєва підтвердила цей факт. Вона уточнила, що Лобода дійсно порушила правила і не заперечує цього.

Водночас співачка обурена діями співробітників поліції, оскільки фото водійських прав, зроблене патрульними, потрапило в мережу до остаточного рішення про інцидент.

Варто зазначити, що напередодні навколо Лободи вибухнув скандал. Співачка дала великий концерт у палаці "Україна" в Києві 28 листопада, в день пам'яті жертв Голодомору. На сайті Президента з'явилася петиція з вимогою дисциплінарного покарання керівництва Національного палацу мистецтв "Україна" у зв'язку з проведенням цього концерту всупереч пункту 4 Указу Президента України №635/2015: "На території України 28 листопада 2015 року приспустити Державний Прапор України, обмежити проведення заходів розважального змісту, внести відповідні зміни до програм радіо і телебачення".

Лобода - заслужена артистка України. Цього звання її удостоїв Віктор Янукович 2013 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram