ГоловнаСуспільствоВійна

Один військовий загинув і троє поранені на Донбасі

Ситуація в зоні АТО неспокійна.

Один військовий загинув і троє поранені на Донбасі
Фото: www.facebook.com/uacrisis

За минулу добу в результаті бойових дій на Донбасі один український військовослужбовець загинув, ще троє отримали поранення.

Про це повідомив на брифінгу речник Адміністрації президента України в АТО полковник Андрій Лисенко.

Противник учора порушив режим тиші поблизу с. Троїцьке, де зафіксовано кілька пострілів із кулемета.

У с. Луганське поблизу Світлодарська ворог тричі застосував гранатомети. На околицях Горлівки епіцентром бойових дій учора було с. Новгородське, де працювали снайпери бойовиків, а також один раз зафіксували обстріл з БМП. Противник безуспішно намагається скористатися ландшафтом і максимально близько підійти до передових позицій сил АТО.

Поблизу Авдіївки вчора ввечері відбулася бойова сутичка сил АТО з окупантами. Бойовики висунулися з Ясинуватої і після півгодинного бою відступили. Також поблизу від Красногорівки відбулися два ворожі обстріли з 82-міліметрового міномета. Загалом ситуація на західних околицях Донецька без змін - традиційно ворожі провокації зафіксовано по всій лінії зіткнення на цій ділянці.

На Маріупольському напрямку найбільшу кількість ворожих провокацій зафіксовано в Гранітному. Зокрема противник обстріляв з 82-міліметрових мінометів місцевий парк. Також ворог, контролюючи лівий берег Кальміусу, кілька разів відкривав вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів. Ще провокації окупантів зафіксовано в Новотроїцькому та Широкиному.

Нагадаємо, 30 листопада на Донбасі загинув один український військовослужбовець, ще один боєць отримав поранення в результаті підриву військової вантажівки на міні біля села Гранітне в Донецькій області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram