ГоловнаСуспільствоВійна

Біля Авдіївки військові дали бій противникові

Штаб АТО повідомляє, що бойовики зазнали втрат.

Біля Авдіївки військові дали бій противникові
Фото: Макс Левин

З 18:00 вівторка і до ранку середи терористи продовжили вести неприцільні обстріли позицій військових на Донецькому й Артемівському напрямках.

З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї вони вели вогонь у напрямку Березового, Новгородського, Опитного, Пісків і Мар'їнки. З гранатометів - по Луганському і Зайцевому, повідомляє прес-центр штабу АТО.

5 разів загарбники вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по Широкиному, Новгородському і Гранітному. Із використанням 82-міліметрових мінометів - по самому населеному пункту Гранітне.

О 19:10 до опорного пункту військових у районі Авдіївки з боку Ясинуватої наблизилася група терористів з 20 осіб і почала стрілянину. Військові відкрили вогонь у відповідь. Бій тривав близько 20 хвилин, після чого бойовики, забравши загиблих і поранених, утекли з поля бою.

Нагадаємо, у вівторок бойовики на Донбасі вели провокаційний вогонь на Донецькому, Артемівському та Маріупольському напрямках. Тиша зберігалася лише в Луганській області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram