ГоловнаСуспільствоЖиття

У середу в Києві обіцяють невеликий мокрий сніг

Температура повітря до +3 градусів

У середу в Києві обіцяють невеликий мокрий сніг

У середу, 2 грудня, в Києві хмарно з проясненнями, невеликий мокрий сніг, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0...-2 градуси, вдень +1...+3 градуси.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, невеликий мокрий сніг, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -2...+3 градуси, вдень -2...+5 градусів.

У Карпатах невеликий мокрий сніг, температура повітря вночі -2...+3 градуси, вдень -2...+3 градуси.

На півночі України хмарно з проясненнями, невеликий мокрий сніг, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря протягом доби -2...+3 градуси.

У центрі України хмарно з проясненнями, невеликий сніг, вітер північно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -2...+3 градуси, вдень -2...+4 градуси.

На сході України хмарно з проясненнями, вночі місцями сильні опади, вдень мокрий сніг і дощ, вітер північно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря протягом доби -2...+3 градуси.

На півдні України хмарно з проясненнями, мокрий сніг з дощем, вітер північно-західний, 15-20 м/с, вночі та вранці місцями пориви 25-30 м/с. Температура повітря протягом доби +2...+7 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, мокрий сніг з дощем, вітер північно-західний, 15-20 м/с, вночі та вранці місцями пориви 25-30 м/с. Температура повітря протягом доби +2...+7 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram