ГоловнаСуспільствоЖиття

На сайті Київради з'явилася петиція проти забудови Микільської Слобідки

Автори електронного звернення вимагають заборонити будівництво на Слобідці житлового комплексу, яке може призвести до руйнування берега Дніпра і обмежити доступ до річки.

На сайті Київради з'явилася петиція проти забудови Микільської Слобідки
Скандальная стройка на Никольской Слободке
Фото: Тарас Спивак

На сайті Київради зареєстровано нову петицію проти скандальних будов, які відновилися після місцевих виборів, передає кореспондент LB.ua.

Автори петиції вимагають заборонити будівництво "Сонячної Рів'єри” на вулиці Микільсько-Слобідській, оскільки, за їхніми словами, там є ознаки незаконного будівництва, руйнування берега Дніпра та обмеження громадянам доступу до річки.

У петиції також вимагають зобов'язати забудовника - державну будівельну корпорацію "УКРБУД" - розібрати вже зведені споруди.

Новая петиция к Киевсовету против незаконной застройки
Новая петиция к Киевсовету против незаконной застройки

На сьогодні вимогу підписали 368 з необхідних 10 000 осіб. Якщо до 16 лютого петиція набере необхідну кількість підписів, її розглядатиме міська рада.

Нагадаємо, одразу після місцевих виборів у Києві розморозили скандальні будови на Микільській Слобідці і на Гончара 17-23. Того самого дня мер Кличко пообіцяв, що без згоди місцевих жителів будівництва на Микільській Слобідці не буде.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram