ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі після ДТП дівчина опинилася в комі, потрібна допомога

Автомобіль проїхав на червоне світло, збив молоду пару і - зник.

В Одесі після ДТП дівчина опинилася в комі, потрібна допомога
Архивное фото
Фото: Виталий Мирошниченко

У ніч проти неділі в Одесі в результаті ДТП загинув молодик, дівчина опинилася в комі. Друзі матері просять про допомогу. Про це LB.ua повідомила одеситка Тетяна Ісензон.

"У колеги горе! Доньку збила машина, дівчинка в реанімації, в комі, під апаратом штучного дихання. Допоможіть, будь ласка! Хто скільки може на карту ПриватБанку: 5168 7572 2700 2799, Дубиненко Лариса. Не будьте байдужими, Ваша допомога дуже важлива", - написала у фейсбуці Ісензон, яка добре знайома з Дубиненко по роботі.

Як їй повідомила мати постраждалої, у дівчинки перелом черепа, в лікарні в день на її порятунок йде 4 000 грн. "Лікарі кажуть, що прогноз не обнадійливий, але все можливо", - переказала слова матері Ісензон. Сама Лариса Дубиненко просить помолитися за її доньку.

Аварія сталася на перетині вул. Краснова й Адміральського проспекту. Її активно обговорюють на "Одеському форумі" й у соцмережах.

За словами очевидців, усе сталося близько опівночі, автомобіль "Мерседес" проїжджав перехрестя на червоне світло світлофора на дуже високій швидкості. Тим часом дорогу пішохідним переходом долала молода пара. Водій не спробував пригальмувати чи оминути, а проїхав прямо, збивши пішоходів. Хлопець - курсант 4-го курсу Одеської військової академії - загинув на місці. Дівчину врятувала "швидка".

Як повідомляють одесити, номерний знак автомобіля ВН5255ВК знайшли поряд із місцем події, як і значок "Мерседеса" - "трипроменеву" зірку. Нібито автомобіль зареєстровано на особу жіночої статі 1991 року народження.

Водій утік із місця події, досі про його (її) затримання не повідомляли.

Нагадаємо, в Києві п'яний таксист улаштував масштабну ДТП за участю шести автомобілів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram