ГоловнаСуспільствоПодії

На блокпосту в Донецькій області затримано 2 автомобілі з вантажем на 2 млн гривень

Триває перевірка походження товарів і встановлюють організаторів відправки вантажів.

На блокпосту в Донецькій області затримано 2 автомобілі з вантажем на 2 млн гривень
Архив
Фото: Анатолій Матіос

Співробітники Служби безпеки України спільно з військовими затримали 2 автомобілі при спробі незаконного провезення товарів на загальну суму близько 2 млн гривень на окуповані бойовиками території Донецької області.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби СБУ.

"Автомобілі намагалися проїхати на тимчасово окуповані терористами території поза встановленими пунктами пропуску. Вони перевозили кондитерські та м'ясні вироби на суму понад 800 тис. гривень", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в кабінах водіїв співробітники спецслужби виявили $12,3 тис., майже 40 тис. гривень, банківські та страхові документи.

"Поблизу того ж населеного пункту СБУ спільно з Національною поліцією затримали ще 2 вантажні автомобілі з продуктами харчування, що рухалися в напрямку лінії зіткнення. Правоохоронці виявили в них по 5 тонн м'ясних та кондитерських виробів на загальну суму майже 1 млн гривень", - зазначили в прес-службі СБУ.

У Луганській області в районі міста Золоте співробітники СБУ зупинили вантажівку, яка намагалася незаконно ввезти у самопроголошену "Луганську народну республіку" інтернет-обладнання, оптичні кабелі, адаптери, маршрутизатори та офісні меблі на суму понад 200 тис. гривень.

Триває перевірка походження товарів і встановлюють організаторів відправки вантажів.

Нагадаємо, 1 листопада в Луганській області затримали 2 автомобілі з вантажем продуктів для бойовиків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram