ГоловнаСуспільствоВійна

У Мережі з'явилося відео пересування "беркутівця" Аброськіна під час розстрілу Майдану

Аброськін зробив щонайменше 10 пострілів у бік активістів

У Мережі з'явилося відео пересування "беркутівця" Аброськіна під час розстрілу Майдану
Фото: rbc.ua

Активісти Talionis Group виклали в Інтернет відео, в якому зібрані всі фото- і відеоматеріали, що зафіксували пересування колишнього бійця спецпідрозділу "Беркут" Павла Аброськіна під час розстрілу Небесної сотні.

Про це повідомляють на сторінці групи "Євромайдан.SOS" у Фейсбуці. На десятихвилинному відео відстежується шлях Аброськіна 20 лютого 2014 року, починаючи з 9:08 (перший прорив майданівців) до 9:24 (перехід роти "Беркута" від Жовтневого палацу, вгору Інститутською, до снігової барикади - барикади з мішків, поруч із входом на станцію метро "Хрещатик").

На відео підраховано всі постріли, які здійснив Аброськін. При цьому постріли враховували, тільки якщо вони потрапили в об'єктиви камер і їх можна було точно ідентифікувати. Усього на відео налічують 10 таких пострілів.

Аброськіна на відео виділено жовтим квадратом.

Нагадаємо, у березні-квітні 2014 року правоохоронці затримали, а суд заарештував екс-бійців "Беркута" Аброськіна, Зінченка і їхнього командира Дмитра Садовника за підозрою в розстрілі активістів Євромайдану 20 лютого в Києві. У жовтні 2014 року Садовник, відпущений судом під домашній арешт, утік.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram