ГоловнаСуспільствоПодії

Суд заарештував зловмисника, який кинув гранату у двір будинку мера Львова

Суд підтримав клопотання військової прокуратури

Суд заарештував зловмисника, який кинув гранату у двір будинку мера Львова
Фото: www.poltava.pl.ua

Галицький районний суд Львова заарештував підозрюваного у здійсненні терористичного акту стосовно мера Львова Андрія Садового.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

"31 жовтня 2015 року Галицький районний суд Львова підтримав клопотання військової прокуратури Західного регіону України та слідчого управління ГУ МВС України у Львівській області та застосував запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком 60 (шістдесят) днів до громадянина, підозрюваного у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258 Кримінального кодексу України (терористичний акт)", - повідомила прес-служба.

Нагадаємо, пізно ввечері 29 жовтня приблизно о 22:45 у будинок мера Львова Андрія Садового кинули гранату РГД. Граната влучила у стіну будинку і перебила силовий кабель. У момент вибуху в будинку перебувала вся родина Садового - дружина, п'ятеро дітей і мама дружини. Жоден член родини мера Львова не постраждав. Зловмисника під час спроби втечі затримали на місці правоохоронці, які здійснювали чергування поруч.

У свою чергу народний депутат України, член партії і фракції "Самопоміч" Семен Семенченко з посиланням на дані Міністерства оборони України повідомив, що підозрюваним є дезертир батальйону "Айдар", з серпня 2015 року він перебуває в розшуку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram