ГоловнаСуспільствоПодії

У Чернігівській області напали на інкасаторів, є загиблі (оновлено)

Загинули троє співробітників ПриватБанку

У Чернігівській області напали на інкасаторів, є загиблі (оновлено)
Фото: picabu.ru

У Чернігівській області на трасі Київ - Чернігів у районі села Скорінець було скоєно розбійний напад на інкасаторську машину ПриватБанку, в результаті чого загинули три особи .

Про це повідомляє офіційний сайт банку.

ПриватБанк призначив нагороду 1 млн гривень за піймання бандитів. Інформацію можна повідомити за телефоном безкоштовної лінії 3700.

"Більшість злочинів проти співробітників і майна банку розкриваються досить ефективно. Ми й надалі будемо використовувати практику призначення значної винагороди за розкриття цих злочинів", - йдеться в повідомленні.Деталі пограбування уточнюють. Про здобич грабіжників інформації поки що також немає. На місці події працюють співробітники міліції, ведеться слідство.

Як повідомили в прес-службі МВС, мікроавтобус "Фольксваген" служби інкасації прямував з Києва до Чернігова. Коли до місця призначення залишалося близько 30 км, з автомобілем сталася надзвичайна пригода, обставини якого встановлюють правоохоронці.

"Відомо, що мікроавтобус відхилився від маршруту і згорів. Залишки автомобіля були виявлені за сотню метрів від автодороги Київ-Чернігів. У салоні було три тіла інкасаторів", - повідомили в міліції.

Фото: mvs.gov.ua

Фото: mvs.gov.ua

Нагадаємо, 10 липня в Харкові в момент ранкової інкасації стався розбійний напад на відділення співробітників пошти. Невідомий розстріляв автомобіль "Укрпошти" і забрав гроші - близько 3 млн гривень. Вбивцю не знайшли досі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram