ГоловнаСуспільствоПодії

В Одеській області обвалився міст міжнародного значення

Дорогу на Молдову заблоковано.

В Одеській області обвалився міст міжнародного значення
Фото: news.pn

У Болградському районі Одеської області стався обвал одного з двох прольотів кам'яного аркового моста на автомобільній дорозі Нові Трояни-Червоноармійське-Василівка-Кам'янка.

Рух транспорту на цій ділянці автодороги зупинено, повідомили в прес-службі Болградської райдержадміністрації, пише Укрінформ.

"Через обвал одного з прольотів кам'яного аркового моста в селі Калчево припинено рух транспорту на автодорозі Т-16-32 КПП Нові Трояни - Красноармійське - Василівка - Кам'янка, яка є дорогою загального користування та виїздом на міжнародний пункт пропуску з Республікою Молдова. Голова Болградської РДА Олег Голован звернувся до керівництва Служби автомобільних доріг в Одеській області з проханням невідкладно розпочати ремонтні роботи для відновлення руху автотранспорту на зазначеній ділянці", - повідомили в райдержадміністрації.

У свою чергу, у Службі автомобільних доріг в Одеській області повідомили, що фахівці "розробляють проект реконструкції моста, уточнюють кошторис невідкладних робіт і вишукують джерела фінансування ремонту".

Терміни реконструкції мосту залежать від початку фінансування першочергових робіт на об'єкті, підсумували в дорожньому відомстві.

Нагадаємо, раніше залізниці України та Молдови домовилися побудувати транскордонну залізницю на ділянці "Березино (Україна) - Бессарабка (Молдова)" на місці гілки, розібраної в 1999 році.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram