ГоловнаСуспільствоЖиття

У середу в Києві обіцяють дощ

Температура повітря до +7 градусів

У середу в Києві обіцяють дощ
Фото: motherblog.biz

У середу, 21 жовтня, в Києві хмарно, вночі та вранці сильний дощ, вдень помірний дощ, вітер південно-східний з переходом на південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі та вдень +5...+7 градусів.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно, вночі дощ, місцями сильний дощ, удень невеликий дощ, вітер південно-східний з переходом на південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +3...+8 градусів, удень +5...+10 градусів.

У Карпатах вночі дощ з мокрим снігом, вдень невеликий дощ з мокрим снігом, температура повітря вночі -2...+3 градуси, вдень 0...+5 градусів.

На півночі України хмарно, дощ, вночі та вранці місцями сильний дощ, тільки в Сумській області без істотних опадів, вітер південно-східний з переходом на південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +2...+7 градусів, у Сумській області +1...-4 градуси, вдень +4...+9 градусів.

У центрі України хмарно, дощ, вночі та вранці у Вінницькій, Черкаській і Кіровоградській областях місцями сильний дощ, вітер південно-східний з переходом на південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +2...+7 градусів, удень +5...+10 градусів.

На сході України хмарно, без істотних опадів, вітер південно-східний, 7-12 м / с, місцями пориви 15-20 м / с. Температура повітря вночі +1...-4 градуси, вдень +5...+10 градусів.

На півдні України хмарно, дощ, вночі та вранці в Одеській і Миколаївській областях місцями сильний дощ, вітер південно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі +5...+10 градусів, удень +10...+15 градусів.

У Криму хмарно, дощ, вітер південно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі +6...+11 градусів, удень +12...+17 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram