ГоловнаСуспільствоЖиття

В Угорщині затримали 20 митників за контрабанду з України

Рух автомобілів через КПП "Тиса" було обмежено

В Угорщині затримали 20 митників за контрабанду з України
Архивное фото
Фото: mukachevo.net

Сьогодні, 19 жовтня, угорські правоохоронці затримали майже цілу зміну митників і прикордонних поліцейських на КПП "Захонь-Чоп" за підозрою в причетності до контрабанди.

Про це повідомляє "Мукачево.net", саме це стало причиною того, що майже на шість годин планували зупинити рух автомобілів через КПП "Тиса".

В управлінні слідства Генеральної прокуратури Угорщини підтвердили цю інформацію. У відомстві повідомили, що дійсно зараз тривають слідчі дії на кордоні, але деталі обіцяли оголосити тільки у вівторок.

"Попередня інформація: обшуки і затримання угорських митників сьогодні проводять у різних місцях, на різних КПП. Уже нібито розпочато процес проти 20 осіб, підозрюваних у різних злочинах і зловживаннях, а насамперед у корупції. Крім угорського антитерористичного підрозділу TEK, до справи залучено слідчих прокуратури в місті Ніредьгаза і поліцейські підрозділи", - йдеться в повідомленні.

Зараз рух через КПП "Тиса" в бік Угорщини відновлено.

Нагадаємо, наприкінці липня за сприяння в контрабанді із Закарпаття заарештували 18 угорських митників і трьох цивільних осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram