ГоловнаСуспільствоВійна

СБУ за добу знешкодила 3 схованки зі зброєю в зоні АТО

Арсенал озброєння знайшли у Луганській і Донецькій областях.

За минулу добу співробітники об'єднаного штабу ЦУ СБУ в районі проведення АТО виявили та знешкодили три схованки із засобами ураження. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

СБУ обнаружила схроны боевиков
Фото: sbu.gov.ua
СБУ обнаружила схроны боевиков

Зокрема, повідомляється, що місцем розташування однієї з частин ЗС України у м. Лисичанськ співробітники штабу знайшли 10 протипіхотних мін МОН-50. У ході проведення оперативних заходів було встановлено, що решту арсеналу заховано поблизу с. Марківка Луганської області. На місці огляду співробітники СБУ вилучили ще 2 протипіхотні міни МОН-50, автоматичну зброю, понад 3000 патронів різного калібру, більш ніж 3 кг тротилу, майже три десятки гранат, гранатомети РПГ-7В, РПГ-22, РПГ-26, запали до них і пульти дистанційного управління.

Фото: sbu.gov.ua

"На день пізніше оперативники виявили ще один ретельно замаскований схрон із засобами ураження поблизу с. Первомайське Володарського району Донецької області. З нього вилучили тротилові шашки, 7 гранат, електродетонатори, запали і патрони до автомата", - йдеться в повідомленні.

"Того самого дня в районі н. п. Іванград Артемівського району Донецької області було виявлено схрон в одній з печер. У ньому, крім гранат, запалів і тротилових шашок, зберігалася пластина динамічного захисту з вмістом пластикової вибухівки; різьбові електродетонатори, саморобні запальні трубки , а також шматок карти із зображенням м. Горлівка Донецької області і бланк пропуску одного з координаційних центрів з відбитком мокрої печатки", - передає прес-служба.

Фото: sbu.gov.ua

Нагадаємо, СБУ затримала колишнього та теперішнього гендиректорів шахти "Краснолиманська".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram