ГоловнаСуспільствоЖиття

Через Марш героїв у Харкові закрили чотири станції метро

На охорону правопорядку виведено посилені наряди міліції.

У центрі міста закриті на вхід і вихід відразу чотири станції метро: "Університет", "Держпром", "Радянська" та "Історичний музей".

Це підтвердили в Управлінні метрополітену, передає Укрінформ.

"Станції закриті у зв'язку з вечірнім факельним Маршем героїв за участю двох тисяч активістів громадянського об'єднання "Азов" і організації "Правий сектор". Зараз поїзди проїжджають станції без зупинки. Незважаючи на те, що, як оголошено, марш пройде у супроводі міліції, ми вжили своїх заходів безпеки для запобігання провокаціям", - зазначили в управлінні.

Як розповіли в центрі громадських зв'язків Головного управління МВСУ в Харківській області, на охорону правопорядку виведено посилені наряди міліції.

"Колона пройде від площі Конституції до площі Свободи. Як пообіцяли організатори ходи, учасники будуть без балаклав та піротехніки", - сказали у відомстві.

На площі Свободи група молодих людей у формі "Правого сектору" встановлює на порожньому постаменті знесеного рік тому пам'ятника Леніну, де весь цей час висіло оголошення про проведення ремонтних робіт, величезний банер із зображенням жовтого тризуба на червоно-чорному тлі.

Нагадаємо, раніше сьогодні Марш героїв пройшов у Києві. Міліція повідомила, що не зафіксувала правопорушень під час маршу в День захисника України в Києві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram