ГоловнаСуспільствоВійна

Сили АТО продовжать відведення артилерії, незважаючи на порушення перемир'я бойовиками

Представники ОБСЄ продовжують верифікацію

Сили АТО продовжать відведення артилерії, незважаючи на порушення перемир'я бойовиками
Фото: Макс Требухов

У Луганській області триває підготовка до відведення артилерії від лінії розмежування (протитанкових гармат Д-48 і Д-44 калібру 85 мм), незважаючи на порушення режиму перемир'я.

Про це повідомив спікер АТО у Луганській області, підполковник Руслан Ткачук.

Представники моніторингової місії ОБСЄ продовжують верифікацію - перевіряють індивідуальні заводські номери і місця передислокації танків Т-64 і Т-72, відведених від передової на відстань щонайменше 15 кілометрів.

Також на полігонах тривають навчання з вогневої підготовки військових.

"Навички стрільби зі стрілецької зброї, РПГ вдосконалюють молоді солдати шостої хвилі мобілізації. Цього тижня планується навчальна стрільба з танків і артилерії", - повідомив Ткачук.

Нагадаємо, вчора в районі Троїцького бойовики "ДНР" здійснили два постріли по позиціях українських військових із ПТУР. У результаті було поранено чотирьох військовослужбовців - уродженці Київської, Сумської та Харківської областей. Двоє бійців отримали легкі поранення, двоє - середньої тяжкості. Їх доправлено у травматологічне відділення центральної лікарні міста Бахмут. Українські військовослужбовці у відповідь вогонь не відкривали. На місці події працювали спостерігачі ОБСЄ та ООН.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram