ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві стріляли в помічників Мосійчука і Лозового

У столиці введено план "Перехоплення".

 У Києві стріляли в помічників Мосійчука і Лозового
Фото: facebook.com/stanislav.kolomiets.5

У ніч проти неділі в Дарницькому районі Києва на вулиці Анни Ахматової троє невідомих насильно посадили в автомобіль чоловіка. Допомогти йому спробували двоє перехожих, проте по них відкрили стрілянину з травматичної зброї.

Про це повідомляється на сайті МВС.

"Близько 00:30 троє зловмисників насильно посадили в салон чоловіка. Той намагався чинити опір і просив про допомогу. Коли до авто підійшли двоє чоловіків (як з'ясувалося згодом - помічники народних депутатів), один з правопорушників здійснив кілька неприцільних пострілів в їхній бік, а потім автомобіль зник з місця події", - сказано в повідомленні.

Від написання офіційної заяви заявник відмовився.

Розпочато кримінальне провадження за ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. З місця події вилучили п`ять стріляних гільз від патронів, споряджених гумовими кулями.

У столиці введено план "Перехоплення".

Помічник народного депутата Ігоря Мосійчука Станіслав Коломієць у своєму фейсбуку повідомив, що по ньому та помічникові нардепа Андрія Лозового Владиславу Бондаренку відкрили вогонь з автомобіля БМВ Х5 з номером АА 7357 НІ. Коломієць і Бондаренко забігли в ресторан і уникли поранень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram