ГоловнаСуспільствоПодії

У Сімферополі скоєно напад на станцію "швидкої" допомоги: загинули троє медиків (оновлено)

За попередніми даними, атака стала помстою за неправильний діагноз.

У Сімферополі скоєно напад на станцію "швидкої" допомоги: загинули троє медиків (оновлено)
Архивное фото
Фото: Виталий Мирошниченко

У суботу після обіду на станцію "швидкої" медичної допомоги в Сімферополі напав невідомий зі зброєю.

Як повідомляє "Крыминформ", у результаті нападу загинули лікар і фельдшер "швидкої", ще сім осіб постраждали. Серед поранених - ще один лікар, якого терміново відправили на операцію у тяжкому стані. "Дві людини загинули під час нападу на станцію "швидкої допомоги", з них одна жінка померла в лікарні. Кілька людей постраждали", - заявила прокурор окупаційної адміністрації Криму Наталія Поклонська.

Оновлення 20:08. За інформацією "Интерфакса", згодом помер ще один поранений. "Чоловік, який отримав вогнепальне поранення в голову, помер у лікарні. Наскільки мені відомо, це був наш співробітник, фельдшер "швидкої допомоги", - сказали агентству в управлінні охорони здоров'я окупаційної адміністрації міста.

Джерело в органах Криму повідомило агентство, що причиною нападу на фельдшерський пункт у Сімферополі могла стати помста лікарям цієї установи за хибний діагноз. "За попередніми даними, мотивом нападу могла стати помста лікарям, які поставили неправильний діагноз близькій родичці передбачуваного злочинця", - заявило джерело.

За його словами, "помилка лікарів призвела до тяжких наслідків".

Увесь особовий склад поліції Сімферополя піднято за тривогою.

"Сьогодні близько 14:00 невідомий зайшов на територію підстанції швидкої допомоги в Сімферополі і відкрив вогонь по медичному автомобілю. У машині саме перебували лікар і два фельдшери, вони з вогнепальними пораненнями доставлені в медустанови для надання допомоги", - повідомили у відомстві.

Постріли, за попередніми даними, зроблено з рушниці 12-го калібру. Нападник утік, зараз тривають усі необхідні заходи, спрямовані на його розшук і затримання.

Водночас видання "Крым.Реалии" пише, що нападників було кілька, вони стріляли з автоматів.

Станція розташована на Севастопольській вулиці, 155.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram