ГоловнаСуспільствоВійна

Полторак обіцяє з 2016 року перевести військових у зоні АТО на харчування за стандартами НАТО

Міністр перебуває з візитом у Львові

Полторак обіцяє з 2016 року перевести військових у зоні АТО на харчування за стандартами НАТО
Фото: facebook.com/yuri.biriukov

Харчування військовослужбовців Збройних сил України за стандартами НАТО буде введено на військових полігонах і в зоні проведення АТО, починаючи з 2016 року в рамках експерименту. Про це заявив міністр оборони України Степан Полторак сьогодні у Львові, передає УНІАН.

За словами міністра, за рік за таким принципом буде здійснюватися харчування в кожній військовій частині Збройних сил України.

"Звичайно, під час експерименту щось у процесі буде видозмінюватися і доопрацьовуватися. Але ці зміни будуть йти виключно на користь справі. Зокрема, ближче до січня 2016 року в рамках експерименту почнуть годувати за новими стандартами не тільки в пункті постійної дислокації військової частини, а й на полігонах та в зоні проведення АТО", - зазначив Полторак.

Нагадаємо, з 16 вересня близько 3 тисяч військовослужбовців стали частиною експерименту з організації харчування у військових їдальнях, метою якого є визначення можливості впровадження системи організації харчування військовослужбовців за стандартами, наближеним до стандартів армій провідних країн світу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram