ГоловнаСуспільствоПодії

У Рівненській області знову побилися ворогуючі села

Березове б'ється із сусідніми селами регулярно.

Між майже тридцятьма жителями сіл Дроздинь і Березове в Рівненській області сталася бійка у форматі "стінка на стінку".

Як повідомляється на сайті МВС, для цих сіл це - не рідкість.

"Хто, чим і кому не догодив, з'ясувати складно, але неприязні стосунки збереглися. Останній раз "зустріч" між ними сталася півроку тому і закінчилася відкритими кримінальними виробництвами, які незабаром буде направлено на розгляд суду", - зазначили в міліції.

Повідомляється, що черговий конфлікт трапився 13 вересня. Він почався вранці в смт Рокитне в піцерії, де відпочивали представники обох ворогуючих сіл. З'ясувати стосунки вони вирішили в умовленому місці. Жителі села Березове поїхали додому, зібрали 15 осіб і чекали на дорозі між селами своїх опонентів, які незабаром прибули майже в такій самій кількості. Після обіду жителі обох сіл зійшлися в поєдинку, який для трьох учасників закінчився у лікарні.

Струс головного мозку, рану брови і забій спини отримав 45-річний житель села Березове, з відкритим переломом лівого передпліччя до лікарні потрапив 21-річний хлопець з того самого села, також з відкритою черепно-мозковою травмою госпіталізували неповнолітнього жителя села Дроздинь, учня місцевої школи.

Крім того, учасники бійки пошкодили автомобіль "Форд Транзит", який було залишено біля епіцентру події.

За фактами заподіяння середніх і важких тілесних ушкоджень порушено кримінальні виробництва за частиною 1 статті 121, 122 Кримінального кодексу України, а за фактом умисного пошкодження чужого майна - за частиною 1 статті 194 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, жителі села Березове ворогують не тільки з Дроздинню. У квітні на великодні вихідні вони побилися з жителями сусіднього Старого Села. Після бійки жителі Березового перекрили дорогу в бік Старого Села і встановили блокпости.

У Березове довелося вводити наряд міліції і співробітників Держприкордонслужби.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram