ГоловнаСуспільствоВійна

У Станиці Луганській на розтяжці підірвався місцевий житель, - ВЦА

Тука нагадує, що терористи замінували практично всі підходи

У Станиці Луганській на розтяжці підірвався місцевий житель, - ВЦА
Фото: dyvys.in

У Станиці Луганській, Луганська область, загинув пенсіонер, підірвавшись на розтяжці. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

"Учора у лісосмузі між річкою Сіверський Донець і блокпостом "Стелла" у Станиці Луганській бійці 128-ї бригади виявили тіло чоловіка, який за зовнішнім оглядом і ознаками підірвався на "розтяжці", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що загинув чоловік похилого віку, він був родом з Луганська.

"Скоріше за все дідусь намагався перейти лінію розмежування, але оскільки терористи замінували практично всі підходи, він наткнувся на "розтяжку". Луганська обласна ВЦА вкотре нагадує, що у Луганській області не діє жодного контрольно-пропускного пункту з переходу лінії розмежування у зв'язку з небезпечністю користування ними для громадян. Наразі потрапити на окуповану територію можливо тільки через Донецьку область", - підкреслив керівник Луганської обладміністрації Георгій Тука.

Нагадаємо, раніше президент України Петро Порошенко заявив, що цей тиждень - це перший тиждень, що минув без обстрілів у зоні антитерористичної операції. За словами президента, мінські угоди, нарешті, почали працювати.

Водночас в АТЦ повідомили, що бойовики активізувалися поблизу Донецька; за добу 19 обстрілів українських позицій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram