ГоловнаСуспільствоПодії

МВС встановило, хто 31 серпня роздавав під Радою гранати

Серед мітингувальників працювали групи людей, зацікавлених в ескалації конфлікту, заявив міністр

Міліція встановила осіб, які роздавали вибухонебезпечні предмети і світлошумові гранати у день сутичок під Радою 31 серпня.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час робочої поїздки у Харків, повідомляє прес-служба міністерства.

«Напад на поліцейського, на нацгвардійця - це злочин. Хто б це не був - колишній народний депутат, колишній міністр, нинішній народний депутат чи нинішній міністр», - підкреслив Аваков.

Він нагадав, що про підозру повідомлено колишніх народних депутатів.

«Суд визначатиме запобіжний захід для цих людей сьогодні ж. Я вважаю, що це правильно. Іншої альтернативи немає», - зазначив глава відомства.

За словами Арсена Авакова, встановлено, що серед мітингувальників працювали групи людей, зацікавлених в ескалації конфлікту.

«Ці люди встановлені, щодо них триває робота, у тому числі, хто роздавав вибухонебезпечні предмети, шашки, світлошумові гранати», - заявив міністр.

Нагадаємо, що унаслідок подій під Верховною Радою України від отриманих поранень померли троє військовослужбовців Нацгвардії. 139 співробітників міліції та Нацгвардії досі перебувають у лікувальних установах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram