ГоловнаСуспільствоЖиття

Автобус із 30 студентами врізався в електроопору на Голосіївському проспекті у Києві

Ушпиталено чотирьох студентів

У Києві на Голосіївському проспекті автобус, у якому їхали близько 30 студентів, врізався в електроопору високовольтних проводів.

Як повідомив кореспондент LB.ua з місця подій, автобус ПАЗ прямував у бік автовокзалу. У ньому перебували студенти Національного транспортного університету.

За словами водія, в якийсь момент відмовили гальма, і автобус став некерованим. Тому він вибрав для себе найкращий спосіб зупинитися - виїхати на тротуар, де автобус врізався в електроопору високовольтних проводів. Від зіткнення студенти попадали зі своїх місць, а кілька сидінь зірвалися з кріплень.

На місце події прибули близько 10 машин швидкої допомоги. Близько 10 студентам надали першу допомогу на місці. З них, за попередніми даними, ушпиталено четверо людей з різними травмами. Водій автобуса від шпиталізації відмовився. Прокоментувати пригоду він не захотів.

Нагадаємо, в середу, 2 вересня, на автомагістралі "Київ-Бориспіль" унаслідок ДТП позашляховик Mitsubishi Pajero перекинувся і врізався в розділовий відбійник.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram