ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики практично дотримувалися режиму припинення вогню, - штаб АТО

По всій лінії розмежування було три випадки порушення перемир'я на артемівському напрямку

Бойовики практично дотримувалися режиму припинення вогню, - штаб АТО
Фото: Макс Левин

У неділю в зоні антитерористичної операції незаконні збройні формування практично дотримувалися режиму припинення вогню.

Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці в Facebook.

"З 6 ранку і до 18 години, вздовж усієї лінії розмежування, було три випадки порушення перемир’я на Артемівському напрямку. Так, майже о пів на 3 дня та близько 17 години, незаконні збройні формування хаотично зі стрілецької зброї вели вогонь по опорному пункту сил АТО в районі селища Лозове. А о 16.25 поблизу цього ж населеного пункту бойовики били з гранатомету по українських підрозділах", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, на артемівському напрямку, на тимчасово неконтрольованими українськими військами території, бойовики кілька разів відкривали вогонь між своїми позиціями.

О 13.09 спостерігачі зафіксували роботу ворожого великокаліберного кулемету неподалік селища Логвіново в напрямку населеного пункту Калинівка. А близько 3 дня зі стрілецької зброї невідомі відкрили вогонь у селищі Новоолександрівка.

Нагадаємо, сьогодні представник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко заявив, що бойовики на 1 вересня готують провокації з обстрілами шкіл в Луганській і Донецькій областях.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram