ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві впіймали хлопця, який збував наркотики власного виробництва

Послідовник Волтера Вайта організував нарколабораторію у винайнятій квартирі.

Міліція затримала 26-річного киянина, який виготовляв наркотики і продавав їх столичним наркоманам.

Хлопець, який уже відбував покарання за злочини, пов'язані з наркотиками, організував нарколабораторію в орендованій квартирі.

Фото: mvs.gov.ua

Там вилучили обладнання та хімічні реактиви, які використовували для приготування наркотиків: пробірки, медичні колби, пляшки, сито із залишками порошкоподібної речовини, банки, каністри з рідиною.

Фото: mvs.gov.ua

Крім того, вилучено близько 30 грамів розфасованої порошкоподібної речовини світлого кольору, а також 10 грамів розфасованої подрібненої речовини рослинного походження зеленого кольору, повідомляє МВС.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 313 (Викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів, або заволодіння ним шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем та інші незаконні дії з таким обладнанням) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від п'ятдесяти до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешт на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram