ГоловнаСуспільствоПодії

Суд у справі про вибух в харківському пабі "Стіна" перенесли на невизначений термін

Сьогодні мало відбутися перше засідання

Засідання Апеляційного суду Харкова з розгляду по суті справи стосовно Марини Ковтун, підозрюваної в організації вибуху в харківському рок-пабі "Стіна", відкладено на невизначений термін.

Про це повідомив адвокат підозрюваної Євген Надоля, передає "Інтерфакс-Україна".

За його словами, перше засідання суду, заплановане на сьогодні, не відбулося, тому що захист подав апеляцію на продовження утримання підозрюваної під вартою до середини жовтня.

"У зв'язку з подачею апеляції матеріали справи направлені до апеляційного суду. Тому сьогодні суд не зміг приступити до розгляду справи", - розповів адвокат.

Він також додав, що дату нового засідання не призначено.

Нагадаємо, в листопаді 2014 року в харківському пабі "Стіна" стався вибух. 13 осіб було госпіталізовано з травмами різних ступенів тяжкості. СБУ порушила справу за статтею теракт. Директор закладу розповів, що працівники цього пабу збирали допомогу для переселенців та учасників АТО.

В організації вибуху підозрюють 48-річну громадянку України Марину Ковтун. Слідством встановлено, що вона є членом терористичної організації "Харківські партизани", в якій вона очолювала одне з угруповань. У лютому 2015 року Ковтун була в списках обміну полоненими з сепаратистами, але була викреслена.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram