ГоловнаСуспільствоВійна

Ситуація в зоні АТО залишається стабільною, - штаб

Бойовики здійснюють обстріли, в основному, в темний час доби

Ситуація в зоні АТО залишається стабільною, - штаб
Фото: www.pravda-tv.ru

Сьогодні, 20 серпня, ситуація в зоні антитерористичної операції на Донбасі залишалася стабільною. Бойовики суттєво зменшили кількість обстрілів позицій українських військових.

Як повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуку, поодинокі випадки порушення Мінських домовленостей вже традиційно були зафіксовані в темний час доби.

Близько 1:00 ночі терористи з 122-міліметрової артилерії обстріляли опорний пункт сил АТО в Лебединському, що в районі Маріуполя.

На Артемівському напрямку о 00:30 з боку Первомайська бойовики застосували реактивні системи залпового вогню по українських оборонних рубежах в селищі Липове.

Найбільша вогнева активність, як і в минулі дні, фіксується поблизу Донецька. Близько 1:00 ночі по опорних пунктах сил АТО в Кам'янці і Новоселівці працювала ворожа артилерія калібру 152 міліметри. Красногорівку, Мар'їнку, Опитне, Піски та Авдіївку сепаратисти протягом дня кілька разів обстрілювали з гранатометів і стрілецької зброї, намагаючись спровокувати сили АТО на активнішу фазу бойового протистояння.

Нагадаємо, за минулу добу на Донбасі загинули четверо військовослужбовців, 14 бійців були поранені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram