ГоловнаСуспільствоПодії

У київської поліції стався конфлікт з німецьким дипломатом

Агресивний водій наїхав на поліцейських, після чого почав говорити про свою недоторканність

У київської поліції стався конфлікт з водієм автомобіля з номерами німецького посольства. Як ідеться в описі до ролика на Youtube, який залив відомий мандрівник Максим Заселян, інцидент трапився 16 серпня в районі Бессарабського ринку.

"Натовп обступив чорний Volvo з номерами DP006017 і не давав проїхати. Двоє поліцейських встали перед капотом авто і намагалися заблокувати виїзд транспортного засобу з, як вони (і очевидці) сказали, «п'яним німецьким дипломатом» за кермом. На прохання поліцейських заглушити мотор, вийти з авто і пред'явити документи, чоловік реагував агресивно, кричав і махав руками, потім натиснув педаль газу і почав наїжджати на поліцейських та двох свідків", - написав Заселян.

"Після ударів по капоту, чоловік зупинився, вибіг з машини і в агресивній формі почав говорити про свої права, недоторканість і що ніхто не має права його знімати (вибив телефон з моїх рук). Після суперечки з поліцейськими (англійською мовою), чоловік сів за кермо, поліцейські його відпустили", - наголошується в описі.

Нагадаємо, на вихідних у Києві згорів автомобіль посольства США.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram