ГоловнаСуспільствоВійна

Дві людини загинули і шістьох поранено в результаті обстрілу Маріуполя, - МВС

Серед поранених - жінка і дитина

У результаті обстрілу бойовиками селища Сартана, який адміністративно входить до складу Маріуполя Донецької області, є загиблі та поранені.

Про це повідомляє офіційний сайт МВС.

До чергової частини ГУ МВС області надійшло повідомлення про влучення снаряда в житловий будинок по вулиці Громова. За інформацією рятувальників, постраждали жінка і дитина. Також медики швидкої допомоги інформують про одного загиблого чоловіка, знайденого на вулиці Заозерній.

Станом на 00:20 стало відомо про ще одну загиблу - дівчину віком 20-22 років, яку знайшли на вулиці Червоноармійській. Особу загиблої встановлюють.

Станом на 00:40 встановлено, що серед поранених - чоловік 37 років і 10-річна дівчинка, яких госпіталізували до лікарні Маріуполя з осколковими пораненнями. За попередньою інформацією, постраждалу дівчинку очікує ампутація стопи.

Станом на ранок відомо, що снаряди влучили в чотири приватні будинки. Поранення різного ступеня тяжкості отримали шестеро мирних жителів - чотири чоловіки, жінка і дитина.

На місці обстрілу працює слідчо-оперативна група Іллічівського РВ Маріуполя. Інформацію про загиблих і поранених уточнюють.

Нагадаємо, в результаті масштабного нічного обстрілу бойовиків пошкоджено високовольтну лінія в Маріуполі. Один з мікрорайонів міста - Східний - повністю знеструмлено. Усього за минулу добу бойовики здійснили 148 обстрілів позицій сил АТО і населених пунктів, застосовуючи зокрема і реактивну артилерію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram