ГоловнаСуспільствоПодії

Бойовики обстріляли Авдіївку і Красногорівку

На газорозподільній підстанції була пожежа.

Бойовики обстріляли Авдіївку і Красногорівку
Архив
Фото: Макс Левин

З 22:30 вівторка до 02:00 середи терористи завдали артилерійського удару по селу Красногорівка Ясинуватського району та місту Авдіївка, повідомив голова Управління МВС у Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

Є численні руйнування, пошкоджено лінії електропередач і газопостачання.

У Красногорівці снаряди влучили в будівлі сільської ради, клубу, школи, приватні домоволодіння. Отримала осколкові поранення літня жінка, 1926 року народження.

Бойовики стріляли з боку Яковлівки.

Як повідомляє сайт Держслужби з надзвичайних ситуацій, 11 серпня о 20:30 у м. Авдіївка відбувся артобстріл. У результаті пошкоджено осколками газопровідні труби на газорозподільній підстанції і виникла пожежа на вул. Фурманова. Після припинення обстрілу на пожежу виїхали рятувальники і о 21:22 пожежу ліквідували.

О 21:30 почався повторний артобстріл, пожежників повернули в розташування частини. Відновлювальні роботи на газорегуляторних пунктах заплановано проводити вранці 12 серпня.

12 серпня з 00:00 до 03:00 у м. Авдіївка та поблизу міста знову був артобстріл. На вул. Корольова та вул. Фурманова отримали пошкодження два одноповерхові будинки. На вул. 8 Березня повністю зруйновано одноповерховий будинок. Загиблих і постраждалих немає.

Нагадаємо, 9 серпня бойовики обстріляли Авдіївку Донецької області, в результаті чого поранено мирного жителя.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram