ГоловнаСуспільствоВійна

Двох бійців батальйону "Миротворець" затримали за викрадення авто і грабіж

Міліціонерам загрожує до 12 років позбавлення волі.

Двох бійців батальйону "Миротворець" затримали за викрадення авто і грабіж
Фото: mvs.gov.ua

У Дзержинську Донецької області за викрадення автомобіля і грабіж учора, 10 серпня, затримали двох міліціонерів батальйону "Миротворець".

Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Донецької

"10.08.2015 року слідчими прокуратури Донецької області спільно з ДВБ МВС України проведено обшук за місцем дислокації батальйону патрульної служби міліції особливого призначення "Миротворець" у місті Дзержинську Донецької області, під час якого вилучено викрадений автомобіль, документи, телефон потерпілого, а також автоматичну стрілецьку зброю, яку застосовували для вчинення злочину", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляють, 22 липня в селищі Олександро-Шультине Костянтинівського району Донецької області невідомі особи в камуфляжній військовій формі, застосувавши насильство і погрожуючи автоматичною вогнепальною зброєю, заволоділи автомобілем місцевого жителя, а також документами на транспортний засіб, його мобільним телефоном і грошима в розмірі 900 грн.

За підозрою у скоєнні вказаного злочину згідно зі ст. 208 КПК України затримано заступника командира роти і міліціонера роти батальйону патрульної служби міліції особливого призначення "Миротворець".

Наразі тривають слідчі дії та вирішують питання про повідомлення про підозру міліціонерам у вчиненні кримінального правопорушення, а також обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває. Міліціонерам загрожує до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, сьогодні в зоні АТО затримали волонтера з гранатами і патронами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram