ГоловнаСуспільствоВійна

У Кримському Луганської області загинув військовий

Ще троє солдатів і одна мирна мешканка отримали поранення.

У Кримському Луганської області загинув військовий
Архив
Фото: EPA/UPG

У Луганській області за минулу добу через обстріли бойовиків загинув один військовий, ще троє солдатів і один цивільний отримали поранення, повідомляє Луганська обладміністрація.

"У результаті вечірнього обстрілу з боку с. Донецьке (підконтрольне ЛНР) блокпоста ЗСУ в селі Кримському смертельно поранило старшину 24-ї окремої механізованої бригади. У смт Новотошківському в районі 29-го блокпоста в результаті обстрілу зі стрілецької зброї отримали поранення 2 військовослужбовців 24-ї бригади. Поранених госпіталізували і їм надають усю необхідну допомогу. Водночас біля Станиці Луганської боєць 128-ї бригади отримав поранення в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої («розтяжці»). У с. Козачому (Станично-Луганський район) на своєму подвір'ї від влучення міни отримала поранення жінка", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, недалеко від селища Старогнатівка на Маріупольському напрямку близько 4-ї години ночі до 400 бойовиків намагалися прорвати оборону сил АТО. У результаті бою, за неофіційними даними, загинули четверо українських військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram