ГоловнаСуспільствоВійна

Терористи активізувалися по всій лінії розмежування

Бойовики понад 70 разів порушили перемир'я.

Терористи активізувалися по всій лінії розмежування
Фото: Пресс-служба 24 ОШБ ЗСУ "Айдар"

У зоні АТО сьогодні зафіксовано понад 70 обстрілів із боку терористів, причому зросла кількість обстрілів майже по всій лінії розмежування.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Сьогоднішній день у зоні АТО характеризується збільшенням кількості обстрілів українських позицій практично вздовж всієї лінії розмежування... Загалом від опівночі і до 18-ї години ворог понад 70 разів порушив перемир'я", - йдеться в повідомленні.

Зокрема в районі Донецька близько першої ночі бойовики двічі з танків і тричі зі 120-міліметрових мінометів били по опорних пунктах в Опитному. Вранці терористи вели вогонь по Верхньоторецькому з артилерії 122-го калібру і великокаліберних мінометів. А близько 10:00 з озброєння БМП, зенітних установок і стрілецької зброї обстріляли сили АТО в Красногорівці. Крім того, Авдіївку 4 рази поливали вогнем зі 120-міліметрових мінометів.

На Артемівському напрямку незаконні збройні формування близько 11-ї години вели вогонь по селищу Травневе з танка і великокаліберних мінометів. А з 13-ї і майже до 14-ї години найманці стріляли зі 122-міліметрової артилерії та мінометів по селищу Зайцеве.

"Гаряче було сьогодні і поблизу Маріуполя. О 9:35 противник вів вогонь з артилерії калібру 152 міліметри по нашому опорному пункту в Орловському. А майже з першої і до третьої дня бив зі 122-міліметрової артилерії і мінометів по позиціях сил АТО і мирних будівлях у селищі Лебединське", - додали в штабі.

Крім того, на Маріупольському напрямку бойовики били з артилерії по цивільних будівлях у Водяному та Прияровому.

Нагадаємо, раніше українські військові повідомили, що в місті Щастя дуже напружена ситуація, оскільки через часті обстріли пошкоджено багато техніки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram