ГоловнаСуспільствоОсвіта

Викладачів військових ВНЗ перевірять на профпридатність

Полторак наказав звільнити тих, хто не "поділяє жаги до перемоги".

Викладачів військових ВНЗ перевірять на профпридатність
Фото: www.azglobus.net

Міністерство оборони вимагає перевірити викладачів військових ВНЗ на профпридатність. Про це заявив міністр Степан Полторак під час розширеного засідання колегії Міноборони, яке відбулося сьогодні в Києві.

Переатестація повинна пройти до 1 вересня, повідомляє прес-служба Міноборони.

"Я вимагаю від керівників військових навчальних закладів протягом цього місяця провести переатестацію викладацького складу. Я прошу вас очиститися від тих, хто є непрофесійним і не поділяє нашої жаги до перемоги", - сказав він.

"Потрібно переглянути навчальні плани, щоб більше приділяти уваги практичним заняттям, бойовій підготовці. Ми повинні вчити наших офіцерів приймати рішення в реальних умовах, максимально наближених до бойових", - додав Полторак.

Нагадаємо, що військову освіту дають Харківський університет Повітряних сил імені Кожедуба, Академія Сухопутних військ імені Сагайдачного у Львові, Військова академія в Одесі, Військовий інститут КНУ імені Шевченка, Військовий інститут телекомунікації та інформатизації, Житомирський військовий інститут імені Корольова, факультет військової підготовки Харківського політехнічного інституту, факультет ВМС Одеської морської академії, військово-юридичний факультет Національного юридичного університету, а також кафедри військової підготовки в НАУ, ІФНТУНГ й ОДЕУ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram