ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 101 раз порушили режим припинення вогню

Активні обстріли спостерігалися поблизу Донецька, Авдіївки, Мар'їнки.

За добу бойовики 101 раз порушили режим припинення вогню
Архивное фото

У зоні АТО протягом останньої доби тривали обстріли українських позицій, передає прес-центр АТО.

У п'ятницю від 18:00 до опівночі під вогонь 120-міліметрових мінометів сепаратистів двічі потрапили позиції ЗСУ в Красногорівці поблизу Донецька. У районі Авдіївки близько 18:00 бойовики обстріляли опорні пункти сил АТО з 120-міліметрових мінометів, а близько 23:00 - з танків і 122-міліметрової артилерії.

Поблизу Мар'їнки після 20:00 незаконні збройні формування активно вели вогонь по наших опорних пунктах зі стрілецького озброєння, гранатометів і БМП, повідомляє прес-центр.

На Артемівському напрямку незаконні збройні формування в районі Троїцького від 22:00 до 23:00 били по українських позиціях з 120-міліметрових мінометів і артилерії калібру 122 мм.

"Загалом упродовж вчорашньої доби бандформування 101 раз порушили режим припинення вогню. 12 разів злочинці застосовували артилерію, 38 - міномети, 62 - гранатомети і стрілецьку зброю, 5 разів били з танків. Після опівночі 8 серпня противник продовжив обстріли наших позицій в основному поблизу Донецька і на Артемівському напрямку", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, напередодні штаб АТО зазначив, що бойовики активізувалися на Донецькому напрямку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram