ГоловнаСуспільствоПодії

На будівництві в Києві сталася масова бійка

На Голосіївському проспекті, 46

У четвер близько 20:00 біля будівельного майданчику на Голосіївському проспекті в Києві сталася бійка між охоронцями будівництва, мешканцями прилеглих територій і групою активістів.

Про це повідомляє сайт МВС.

Під час сутички двоє правоохоронців отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Інформація про постраждалих серед цивільного населення в міліцію не надходила. За підозрою у скоєнні протиправних дій затримано двох чоловіків. В одного з них, за попередніми даними, вилучено пістолет травматичної дії.

Розпочато розслідування.

На сторінці громадського руху "Смерч", члени якого брали участь у бійці, повідомлено, що бійка сталася на Голосіївському проспекті, 46 після спроби демонтувати паркан навколо будмайданчика. Застосовували каміння, палиці і сльозогінний газ.

"Суть конфлікту полягала в тому, що будівельна компанія ГЕОС, яка належить депутату Київради від УДАРУ Миколі Негричу, намагається звести багатоповерхівки поруч з наявною забудовою. За словами мешканців, забудовник грубо порушує будівельні норми і не провів експертизу проекту, в результаті чого відбувається руйнування сусідніх будинків", - йдеться в повідомленні громадського руху.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram