ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Геннадій Романенко представить свою книгу про фітнес

Матеріал ґрунтується на особистому досвіді спортсмена і включає унікальну методику тренувань.

Геннадій Романенко представить свою книгу про фітнес

Багато сучасних людей не знають нічого про те, що таке ефективний фітнес, при цьому таке твердження доцільне і для тих, хто хотів би займатися або займається у фітнес-клубі, і для тих, хто займається вдома. Такої думки дотримується титулований фітнес-інструктор Геннадій Романенко, власник фітнес-клубу «Океан» у Чернівцях.

В основному всі програми тренувань, представлені в сучасних книгах про фітнес, а також в інтернеті, спрямовані тільки на набір м'язової маси, плюс рельєфу, але це підходить далеко не кожній людині, яка займається у фітнес-клубі - розповідає Геннадій Васильович Романенко. Також всі описані вправи в таких програмах передбачають обов'язкову наявність тренажерів, що унеможливлює заняття в домашніх умовах або на спортмайданчиках на свіжому повітрі. Саме тому Геннадій Романенко зважився на написання своєї книги про фітнес, яка ґрунтується на особистому досвіді спортсмена і включає унікальну методику тренувань, що спирається не тільки на фізичних вправах, а й на моральну складову тренувань. «Як не дивно, але це працює, і я доведу всім, що я правий», - коментує свою методику Геннадій Романенко. Абсолютно всі вправи, описані в книзі, цілком підходять для занять фітнесом у домашніх умовах і допоможуть набути форму всякому охочому незалежно від статі і віку - коментує свою книгу Геннадій Романенко.

Презентація книги під назвою «Персональний океан» пройде 10 серпня 2015 року на сцені перед входом у центральний парк міста Чернівці. Представить книгу особисто автор - Геннадій Васильович Романенко. При цьому в рамках презентації сам Геннадій Романенко проведе короткий майстер-клас з фітнесу для всіх охочих і коротко розповість про свою технологію тренувань на прикладі тих, хто прийде на презентацію. Тут же можна буде придбати з перших рук саму книгу з автографом, який залишить Геннадій Романенко за спеціальною ціною 35 гривень. У торгову мережу книга «Персональний океан», яку представить Геннадій Романенко, потрапить вже до кінця серпня 2015 року, і її орієнтовна роздрібна ціна становитиме близько 60 гривень. Жителям же Чернівців пощастить більше, адже кожен зможе придбати книгу за акційною вартістю у фітнес-клубі «Океан», власником якого є Геннадій Романенко і де, як обіцяє автор, завжди буде достатня кількість примірників.

Довідка: Геннадій Васильович Романенко - титулований український фітнес-інструктор і заслужений майстер спорту з альпінізму і спортивного фехтування, срібний призер чемпіонату України з фехтування 2002 року, бронзовий призер чемпіонату Європи з фехтування 2007 року. На базі фітнес-клубу «Океан» у Чернівцях, власником якого є Геннадій Романенко, працюють також школи з фітнесу за підтримки UNICEF і альпінізму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram