ГоловнаСуспільствоЖиття

В Угорщині заарештували 18 митників за сприяння доставці контрабанди із Закарпаття

Всього затримано 21 підозрюваного

В Угорщині за звинуваченням у сприянні доставки контрабанди із Закарпатської області заарештовано 18 митників і трьох цивільних.

Про це повідомив головний слідчий Генеральної прокуратури Угорщини Ролланд Валтнер, інформує Мукачево.нет.

"Через факти хабарництва, а також порушення службових повноважень і за інші злочини узято під варту 21 підозрюваного: 18 митних податківців і трьох цивільних", - сказав він.

Фото: mukachevo.net

За його словами, слідчі прокуратури регіонального відділення у Дебрецені провели за останній час 25 рейдів. Тільки під час розслідування на КПП "Захонь-Чоп" виявлено кількох митників, які свідомо надавали допомогу контрабандистам і не заявляли про сховані цигарки українського походження в автомобілях, що їхали через кордон.

Фото: mukachevo.net

"Податкова інспекція NAV зараз працює в тісному контакті зі слідчими органами, згідно з адміністративними нормами, і ми ставимо за мету перевірити не тільки податківців", - додав Валтнер.

Фото: mukachevo.net

Нагадаємо, раніше глава Закарпатської ОДА провів нараду з працівниками митниці Угорщини, Румунії та Словаччини. На нараді він заявив, що контрабанда цигарок на Закарпатті за останні 10 днів фактично припинилася.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram