ГоловнаСуспільствоВійна

Волонтери "Чорного тюльпана" відновили пошук загиблих у зоні АТО

Група відремонтувала машини, провели ротацію і поки що продовжує роботу.

Волонтери "Чорного тюльпана" відновили пошук загиблих у зоні АТО
Фото: www.facebook.com/naidy.org.ua

Волонтери місії "Чорний тюльпан", які раніше призупинили пошук загиблих в АТО українських військових, знову взялися до роботи.

Про це повідомив у Фейсбуці її керівник Ярослав Жилкін.

"До нас надійшла величезна кількість звернень від простих людей та громадських організацій з пропозицією надати допомогу, із закликом - "не залишайте роботу!", - написав він.

Отримавши допомогу, додав волонтер, "ми вважаємо, що не маємо права припинити роботу, чекаючи вирішення питання або офіційної реакції (якої поки що так і немає)".

"Без шуму і пилу відремонтували машини, провели ротацію, і хлопці продовжують свою роботу. (Сьогодні працюють у Вуглегірську)", - повідомив Жилкін, додавши, що гроші на роботу і ремонт поки що є, але вони скоро закінчаться.

"Поки що працюємо, наскільки вистачить ресурсів та сил, якщо, звичайно, наших волонтерів не заберуть з проекту. Вже лунають голоси. Проблеми, підняті нами, не вирішуються. Поки що з власної ініціативи проводжу зустрічі та консультації з людьми, які можуть змінити ситуацію", - додав керівник місії.

Раніше волонтери припинили пошук тіл у зв'язку з тим, що у них не залишилося на це грошей, а всі звернення до чиновників про допомогу було проігноровано.

Нагадаємо, раніше в ООН повідомили, що за час антитерористичної операції на Донбасі загинули понад 6,8 тис. чоловік, більш як 17 тис. було поранено.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram