ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві вбили черницю із Флорівського монастиря

Даних про зниклі речі немає.

У Києві вбили черницю із Флорівського монастиря
Свято-Вознесенский Фроловский монастырь

Черницю київського Вознесенського Флорівського жіночого монастиря (УПЦ Московського патріархату) Алевтину знайшли вбитою.

Як розповів "Сегодня" голова інформаційного відділу УПЦ МП єпископ Климент, жінка дуже хворіла.

"Вона поїхала до лікарні лікуватися, а після того, як вийшла з лікарні, поїхала у квартиру, в якій жила раніше. Зараз там живуть її родичі. Коли черниця приїхала, квартира була порожня. Вона залишилася там на ніч. Родичі телефонували ввечері, але вона не піднімала слухавку. Коли вона не взяла слухавку і вранці, родичі почали хвилюватися. Вони приїхали в квартиру і знайшли її мертвою. У неї були зв'язані руки, вона була побита", - розповів він.

Експертиза показала, що під час побиття жінці поламали всі ребра, були травмовані всі внутрішні органи.

Даних про зниклі речі немає. Жінка була простою черницею.

Як повідомляється на сайті київської міліції, тіло 64-річної господині квартири в Дарницькому районі столиці виявив племінник у вівторок вранці. Жінка лежала на підлозі зі зв'язаними руками, на шиї були явні сліди механічної асфіксії.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 115 КК України "Умисне вбивство".

Нагадаємо, у ніч з на 26 липня в Києві двоє невідомих стріляли у ще одного представника УПЦ МП - настоятеля храму вмч.Тетяни Оболонського благочиння ієрея Романа Ніколаєва. Священикові прострелили голову біля його квартири на Героїв Сталінграда, 43. Після цього нападники втекли. Священика на сходовій клітці знайшла сусідка, вона викликала міліцію і "швидку". Потерпілого госпіталізували у важкому стані, він перебував у комі. Вранці в середу Роман Ніколаєв помер.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram