ГоловнаСуспільствоПодії

Гужва пішов з газети "Вести"

Холдинг очолила екс-прес-секретар Олександра Клименка

Гужва пішов з газети "Вести"
Фото: www.mediabusiness.com.ua

Журналіст Ігор Гужва покинув медіа-холдинг "Вести". Він продав свою частку корпоративних прав у холдингу і пішов з посади головного редактора газети "Вести".

Про це йдеться в офіційній заяві медіа-холдингу.

"Хочу повідомити, що прийняв рішення покинути медіа-холдинг "Вести України" і продав належну мені частку корпоративних прав в медіа-холдингу. Я також залишаю посаду головного редактора газети "Вести", - йдеться у зверненні Гужви до колективу холдингу.

Офіційні права власності на всі активи медіа-холдингу, а саме: телеканал "UBR", радіостанція "Вести", щоденна газета "Вести" і сайт vest-ukr.com, а також журнал "Вести. Репортер" наразі належать однойменній кіпрській компанії Media holding Vesti Ukraine. Стратегічне і оперативне управління медіа-холдингом здійснює рада директорів, до складу якої входять топ-менеджери холдингу. Очолила раду директорів Ольга Семченко, яка раніше працювала прес-секретарем міністра доходів і зборів Олександра Клименка. Останнього вважають власником медіа-холдингу "Вести".

Раніше медіаексперти провели контент-аналіз газети "Вести" і повідомили, що в кожному номері транслюється 2-4 тези російської пропаганди. Крім того, видання послідовно створює негативний образ суспільно-політичної реальності в Україні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram