ГоловнаСуспільствоПодії

Голова Конституційного Суду Баулін потрапив у ДТП під Полтавою, є загиблі (оновлено)

У результаті аварії три людини загинули і трьох госпіталізовано

Голова Конституційного Суду Баулін потрапив у ДТП під Полтавою, є загиблі (оновлено)
Юрий Баулин
Фото: poltava.today

У Полтавській області на автодорозі "Київ-Харків" увечері 26 липня відбулася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої дві особи загинули, ще чотири постраждали.

Про це повідомляє офіційний сайт облуправління МВС. "За попередньою інформацією, водій легковика марки Toyota Camry зіткнувся з автомобілем Nissan. У результаті ДТП водій автомобіля Nissan і його пасажир загинули. Ще двоє пасажирів Nissan травмовані. Також травмовані водій і пасажир автомобіля Toyota Camry", - йдеться в повідомленні.

На місці працює слідчо-оперативна група міліції. Правоохоронці з'ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди.

За інформацією ІА "Полтава", в автомобілі Toyota Camry перебував голова Конституційного Суду України Юрій Баулін і його водій. Їх обох доправили в реанімацію.

Як розповідають свідки ДТП, аварія сталася поблизу села Циганське близько 21:00. Автомобіль Toyota Camry виїхав на зустрічну смугу, що і стало причиною зіткнення.

"Трасою на дуже високій швидкості їхала Toyota Camry з київськими номерами. Перевищувала швидкість явно і вийшла на зустрічну смугу. Сталося лобове зіткнення зі старою іномаркою. Там була сім'я, батьки загинули на місці. Також постраждали троє дітей. Хлопчик помер на місці, дівчинка 11 років жива, але у важкому стані. А третю дитину відкинуло, що її не можуть знайти, таким сильним було зіткнення", - розповів свідок аварії Роман.

Керівник прес-служби КС Наталія Муха підтвердила LB.ua факт ДТП за участю глави КС Юрія Бауліна. За її словами, він повертався з Харкова, де брав участь у засіданні президії Національної академії наук України.

Зараз Баулін перебуває в одній з лікарень у Полтавській області. "Його стан стабільний, так нам сказали лікарі", - додала керівник прес-служби. Водночас, вона не змогла уточнити, в якому стані водій Бауліна.

Нагадаємо, Бауліна обрали головою КС у березні 2015 року за результатами таємного голосування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram