ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовик Бабай поскаржився на злидні після повернення до Росії

Можаєв розповів, що його не беруть на роботу як кримінального елемента.

Бойовик Бабай поскаржився на злидні після повернення до Росії
Фото: tsn.ua

Росіянин Олександр Можаєв, який воював на Донбасі під прізвиськом Бабай, а зараз повернувся в рідний Бєлорєченськ, поскаржився, що йому не вистачає грошей на утримання сім'ї.

Про це пише "Комсомольская правда".

"У вересні минулого року я зайшов на Донбас, а перед Новим роком вийшов звідти. Нас попросили піти. Сказали, мовляв, якщо хочете жити, їдьте. Так що перебувати там було дуже небезпечно. Козаків почали розганяти, деяких навіть у підвалах тримали. Мене, слава Богу, пронесло! Тому нам довелося виїхати. З нами пішло чоловік 15. Але скоро ми плануємо повернутися назад. Щоправда, коли саме, точно ще не відомо. Поки що чекаємо до вересня. Але за те, що я перебуваю в лавах ополченців, не платять. А у мене сім'я, троє дітей. Мені елементарно нема на що їх утримувати", - розповів він.

"Синів і дочку утримуємо на дитячі, які отримує дружина. Вона ніколи не працювала. Але це дуже маленька сума. Доньку ж у школу скоро збирати треба: зошити, ручки, портфель, одяг купити. Материнський капітал за другу дитину ми витратити не можемо, синові ще трьох років немає. А губернаторські 100 тисяч рублів, які на Кубані дають за третього малюка, ми ще не отримали. Кажуть, протягом року вони будуть у нас на руках. А я мужик, я не можу нічого зробити. Я повинен сім'ю годувати. На роботу мене не беруть. Кому ж потрібен кримінальний елемент?", - додав бойовик.

Бабай виявився раніше судимим за поширення коноплі. Він відсидів п'ять років у в'язниці. Крім того, він проходить обвинуваченим у ще одній кримінальній справі за бійку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram