ГоловнаСуспільствоПодії

До пошуку засуджених, які втекли у Хмельницькій області, залучили вертольоти

Засуджені після нападу втекли через вікно в туалетній кімнаті вагона

Засуджених, які втекли під час конвоювання з поїзда у Хмельницькій області, шукають уже вертольотами. Про це повідомили в прес-службі ГУМВС у Хмельницькій області.

У прес-службі розповіли, що засуджені після нападу на варту втекли через вікно в туалетній кімнаті вагона. До їх пошуку залучено вертольоти.

За фактом втечі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 статті 393 (втеча з-під варти) та статтею 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці закликають бути обережними і повідомляти в міліцію, якщо хтось побачить підозрілих людей.

Кавецький Денис Сергійович, 21.06.1992 року народження, уродженець і мешканець м. Кам'янець-Подільський. Засуджений до 1 року позбавлення волі за скоєння злочину, передбаченого ч.2 ст.185 КК України.

Гулієв Олег Ігорович, 24.08.1989 року народження, уродженець і мешканець м. Кам'янець-Подільський. Заарештований за підозрою у скоєнні злочинів, передбачених ч.3 ст.185, ч.2 ст.289 КК України.

Кучменко Вадим Олегович, 12.04.1996 року народження, уродженець і житель м. Кам'янець-Подільський. Заарештований за підозрою у скоєнні злочинів, передбачених ч.3 ст.185, ч.2 ст.289 КК України.

Гадзіна Роман Анатолійович, 09.08.1978 року народження, уродженець і житель с. Чемерівці Хмельницької області. Заарештований за підозрою у скоєнні злочинів, передбачених ч.1 ст.296, ст.15 ч.1, ст.152, ч.3 ст.152, ч.2 ст.162 КК України.

Ничипорук Денис Васильович (за наявною інформацією, поранений), 10.10.1992 року народження, уродженець с.Китайгород Кам'янець-Подільського району, до засудження проживав у м. Кам'янець-Подільський. Засуджений за вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст.186 КК України, до 4 років 3 місяців позбавлення волі.

Голуб Володимир Петрович, 04.09.1974 року народження, уродженець Новоград-Волинського району Житомирської області, до засудження проживав у смт Ярмолинці Хмельницької області. Заарештований за скоєння злочину, передбаченого ч.2 ст.186 КК України.

Нагадаємо, сьогодні, 25 липня, вранці в Хмельницькому районі Хмельницької області під час планового конвоювання на станції Скібнево здійснили втечу шестеро засуджених.

За інформацією прес-служби Нацгвардії, "шістьом особам спеціального контингенту із сімнадцяти, яких конвоювали, вдалося вчинити напад на двох гвардійців зі складу варти, ввівши їх в оману щодо необхідності відвідування побутових місць. Один військовослужбовець отримав важкі поранення, інший отримав ураження кінцівок".

Встановлено, що зловмисники під час нападу заволоділи двома одиницями вогнепальної зброї. Всі втікачі засуджені за скоєння тяжких злочинів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram