ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві по будівлі банку вистрілили з гранатомета

Постраждалих немає.

У Києві по будівлі банку вистрілили з гранатомета
Фото: twitter.com/Omelyanko

Невідомий обстріляв із гранатомета будівлю Укрінбанку в центрі Києва в районі Вознесенського узвозу.

Як повідомив у своєму твіттері журналіст HromadskeTV Дмитро Лебедєв, стріляв чоловік у чорному, він поїхав "у машині типу Таврія".

Як повідомляють на сайті міліції Києва, повідомлення про вибух на вулиці Смирнова-Ласточкіна надійшло близько першої ночі.

"Попередньо встановлено, що невідомий чоловік зробив один постріл по приміщенню банку. Унаслідок цього пошкоджено фасад будівлі і два пластикові вікна на третьому і четвертому поверхах. Постраждалих немає", - сказано в повідомленні.

Фото: twitter.com/Omelyanko

Слідчий відділ Шевченківського РУ ГУМВС України в місті Києві відкрив кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК України "Хуліганство".

Нагадаємо, в ніч проти 22 червня біля відділень "Сбербанка России" в Дарницькому й Оболонському районах Києва прогриміли вибухи.

У ніч проти 2 квітня біля відділення "Сбербанка России" на вул. Борщагівській, 195/43 стався вибух невстановленого пристрою. Уранці 2 квітня біля відділення "Сбербанка России" на проспекті Перемоги, 27 знешкодили ще один вибуховий пристрій. Підозрюваних у цих злочинах досі шукають.

У ніч проти 29 травня в Києві на Оболоні спрацював вибуховий пристрій біля магазину "Рошен".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram