ГоловнаСуспільствоВійна

В результаті обстрілу Донецька загинув мирний житель

Бойовики обстрілюють центр міста з боку селища Лозовського

В результаті обстрілу Донецька загинув мирний житель
Фото: EPA/UPG

В результаті вчорашнього масованого обстрілу окупованого бойовиками Донецька з боку селища Лозовське, яке також підконтрольне "ДНР", загинув чоловік, а також є поранені.

Про це повідомляє місцевий сайт 62.ua з посиланням на місцевих жителів.

"На Лозовському "бандерівці" є? По ходу, немає. Тоді яка х.. зараз бахає звідти по центру Донецька?... О, почали відповідати з боку терикону шахти Куйбишева .... А чого летить по Пісках, а не по Лозовському? До речі, з Лозовського прилетіло по травматології обласній...", "Протягом місяців жодного разу не потрапили в будівлі, де є "колоради" - обладміністрація, міськвиконком, управління Донзалізниці і сам штаб - будівля СБУ. А шкода. Ну чому "підступні укри" так ретельно бережуть своїх ворогів? Висновок - чим ближче трибунал по Боїнгу, тим більше "самострілів", - пишуть городяни в соціальних мережах.

Повідомляється, що в Київському районі зафіксовані попадання снарядів на вулиці Університетська та Щорса (1 будівля). В результаті розривів є руйнування. Загинув чоловік.

У Куйбишевському районі попадання в кардіологічне відділення міської лікарні № 23 - поранений лікар і пацієнт. Руйнування в результаті розривів на вулицях Лермонтова і Смольна. У Ворошиловському районі влучення снарядів в районі 3-го міського ставка.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики понад 50 разів обстріляли позиції українських військових і населені пункти.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram