ГоловнаСуспільствоЖиття

Куратором запуску патрульної поліції в Закарпатській області призначили Найєма

Запуск патрульної поліції почнеться з Ужгорода та Мукачева

Куратором запуску патрульної поліції в Закарпатській області призначили Найєма
Фото: www.dyvys.in

Проект зі створення патрульної поліції в Закарпатській області куруватиме депутат від "Блоку Петра Порошенка" Мустафа Найєм.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці в Фейсбуці.

"Найближчими днями в область прибуде кілька екіпажів Київської патрульної поліції, наша стартова команда і щойно призначений куратор запуску проекту в Закарпатті - член колегії МВС, народний депутат Мустафа Найєм. Готуйтеся!" - написав Аваков.

Як повідомив сам Найем, запуск патрульної служби в області розпочнеться з Мукачева та Ужгорода.

"Патрульна поліція України з'явиться в Закарпатті. Почнемо з Ужгорода, Мукачева та прилеглих трас. З понеділка почнемо планування та збір команди, і вже з наступного тижня в Ужгород до Геннадія Москаля поїде кілька екіпажів київської поліції для ознайомлення і підготовки бази місцевого патруля. Буду курирувати проект як член колегії МВС. Треба, щоб вийшло, інших варіантів у нас немає", - написав він у Фейсбуці.

Нагадаємо, зараз МВС проводить набір в патрульну службу Львова, Одеси, Миколаєва та Харкова. Ці міста повинні стати наступними після Києва, де запрацює патрульна поліція. Яким чином патрульні з'являться на Закарпатті, неясно.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram