ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО: ситуація на Донбасі залишається стабільно неспокійною

Силовики відзвітували про обстріли українських позицій в суботу

Штаб АТО: ситуація на Донбасі залишається стабільно неспокійною

Штаб АТО повідомляє, що в зоні бойових дій на Донбасі  ситуація залишається стабільно неспокійною.

"Близько 5:00 проросійські терористи били з танка по мирних жителях міста Авдіївка. Танкові снаряди розривалися в житлових кварталах міста майже півгодини. За уточненою інформацією, кремлівські найманці продовжили свою чорну справу і близько 6:00. Загинули мирні громадяни", - повідомляється у вечірньому зведенні. Головне управління МВС Донецької області повідомляло про трьох загиблих.

Об 11:00 бійці виявили поблизу Оріхового, яке знаходиться на луганському напрямку, диверсійно-розвідувальну групу супротивника. Зав'язався бій. Після півгодинного бойового зіткнення ворог відступив, зазначили в штабі сил антитерору.

З 4:00 з 152-мм артилерії бойовики вели обстріл по силах АТО в районі Опитного. З 4:30 протягом півгодини - поблизу Гранітного. Близько 15:00 по позиціях поблизу Мар'їнки "працював" танк.

"Протягом дня російсько-терористичні війська піддали обстрілам позиції сил АТО зі 122-мм гаубиць, 120-мм мінометів. Це відбулося в районах н.п. Авдіївка, Старогнатівка, Верхньоторецьке, Новоселівка, та ін. Зі стрілецької зброї – поблизу н.п. Широкине, Станиця Луганська, Чермалик, Піски, Щастя, Красногорівка", - наголошується в повідомленні.

На донецькому напрямку зафіксовано прольоти чотирьох безпілотників супротивника.

Нагадаємо, що ДНР і ЛНР сьогодні заявили про рішення відвести танки і знаряддя калібром менше за 100 мм на 3 кілометри від лінії розмежування, за винятком гарячих точок: Донецька, Дебальцевого і Щастя.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram