ГоловнаСуспільствоПодії

Ізраїль прийме на лікування поранену у Львові жінку-міліціонера

Надія Андрухів втратила нирку і ногу нижче коліна.

Ізраїль прийме на лікування поранену у Львові жінку-міліціонера
Фото: mvs.gov.ua

МВС відправляє до Ізраїлю на лікування 31-річну дільничного інспектора міліції Надію Андрухів, яка отримала дуже важкі травми в результаті вибуху у Львові 14 липня. Про це повідомив міністр Арсен Аваков, який сьогодні відвідав поранену в лікарні.

Міліціонер унаслідок вибуху отримала численні поранення кишечника (його частину довелося видалити) і втратила ліву нирку і ліву ногу нижче коліна.

Аваков запевнив маму Надії Андрухів, що її дочка вже сьогодні вирушить на лікування до Ізраїлю, а заступник міністра Олексій Тахтай - що її онук перебуватиме в одному з лікувально-оздоровчих закладів на Львівщині стільки часу, скільки необхідно для його реабілітації, повідомляє прес-служба МВС.

Нагадаємо, у Львові вранці 14 липня з інтервалом приблизно годину пролунали вибухи в двох дільничних пунктах міліції Шевченківського району. В результаті вибухів постраждали двоє міліціонерів. Обидвох правоохоронців було госпіталізовано у важкому стані.

У другого пораненого міліціонера, 24-річного Романа Личака діагностували численні осколкові поранення тіла і проникаюче поранення лівого ока.

За фактами вибухів у Львові відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258 ККУ (терористичний акт).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram