ГоловнаСуспільствоВійна

Унаслідок обстрілу в Луганській області поранено міліціонера і військового

Увечері в Кримському відбувся бій із сепаратистами

Унаслідок обстрілу в Луганській області поранено міліціонера і військового
Фото: moskal.in.ua

Унаслідок учорашніх обстрілів Станиці Луганської та Кримського Луганської області поранено працівницю міліції та військовослужбовця ЗСУ.

Про це повідомляє офіційний сайт голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

"Уночі 8 липня Станиця Луганська знову зазнала обстрілу бойовиків так званої "ЛНР". Вогонь з автоматичних гранатометів, мінометів і стрілецької зброї вівся з правого берега Сіверського Дінця. У центральній частині селища пошкоджено лінії електропередачі та газопровід, на кількох вулицях немає світла і газу (там працюють ремонтні бригади). На жаль, не обійшлося без поранених. Після півночі декілька гранат з автоматичного гранатомета вибухнули у дворі приватного будинку, де живе співробітниця міліції. Вибуховою хвилею пошкоджено вікна і фасад, а сама господиня отримала осколкове поранення. Рана легка, медична допомога була надана на місці, госпіталізація не знадобилася", - йдеться в повідомленні.

Крім Станиці Луганської, за інформацією Москаля, активні бойові дії були в Кримському Новоайдарського району.

"Учора о 19:30 поблизу протитуберкульозного диспансеру почався бій, який тривав близько години. А після опівночі перестрілки із застосуванням мінометів спалахнули на автодорозі Бахмутка, що за кілька кілометрів від Кримського. Село залишилося поза зоною ураження, проте в результаті одного з обстрілів поранено українського військового. Зараз його госпіталізовано, за попередньою інформацією, загрози життю немає", - наголошено в повідомленні.

В інших традиційно гарячих точках області було відносно спокійно - перестрілки й обстріли мали локальний характер без особливих наслідків.

Нагадаємо, 7 липня бойовики "ЛНР" обстріляли військовий "КамАЗ". Один український солдат загинув, троє отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram